Cartofi taranesti

de - Andreea - in Mancaruri de legume, 24 Mai 2018 | 5379 vizualizari

 

Reteta preluata de la Rocsi... >:d<

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 1\2 ceapa
  • 150 gr speck
  • 1 ardei gras copt
  • ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti:

Cartofii ii curatam de coaja, ii spalam si ii taiem cuburi.

Ii punem la fiert in apa cu sare pentru 15-20 minute. Cand au fiert, ii scurgem bine de apa. 

Separat ceapa curatata o tocam marunt.

Ardeiul copt il curatam si il taiem fasii.

Feliile de speck le taiem fasii. 

Intr-o tigaie cu putin ulei punem ceapa la calit, amestecand din cand in cand. Cand este gata, stingem focul.

Intr-o tava pentru cuptor, punem cartofii ametecati cu ceapa si speck. Potrivim de sare si piper. Asezam apoi fasiile de ardei copt si dam tava la cuptorul incins in prealabil la 200 grade C, pentru 15 minute. 

Cand sunt gata, scoatem tava din cuptor, presaram patrunjel verde tocat si servim. 

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu mozzarella, la cuptor